Acun Ilıca’nın sahibi olduğu TV 8 kanalında uzun yıllardır sunuculuk yapan sempatik ve yakışıklı jüri üyesi Danilo Zanna’nın hayatı hakkındaki özel bilgiler merak ediliyor. Masterchef Danilo Zanna aslen nereli, Masterchef Danilo Zanna boyu kaç, Masterchef Danilo Zanna şef kaç çocuğu var, Masterchef Danilo Zanna şef restaurant nerede, Masterchef Danilo Zanna kaç senedir Türkiye’de yaşıyor soruları cevap buldu.

Aşçı bir ailede doğan Danilo Zanna, aşçılık mesleğine dair ilk eğitimini alaylı olarak ailesinin yanında almaya başladı. İtalya’da lisans eğitimi olarak İtalyan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde bitirdi. Aile mesleği olmasından dolayı ikinci üniversite olarak gastronomi üzerine eğitimini tamamladı. Masterchef jürisi Danilo Zanna ile ilgili merak edilen tüm sorular haberimizde ganobet yanıt buluyor.

Masterchef Danilo Zanna şef aslen nereli?

Masterchef Danilo Zanna aslen İtalyalıdır. İtalya’nın Toskana bölgesinde Prato kentinde İtalyan bir ailenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Şefliğe dair ilk tecrübelerini Danilo Zanna ailesinin işletmesinde aldı. Aşçılıktaki bilgi birikimini ve yeteneğini ünlü İtalyan şeflerle çalışarak geliştirdi.

Masterchef Danilo Zanna kaç çocuğu var?

Masterchef Danilo Zanna’nın 1 çocuğu var. Danilo şef tek çocuk babasıdır. 2012 yılında eski eşi Tuğçe Demirbilek ile evlenip Türkiye’ye yerleşen Danilo Zanna’nın bu evliliğinden oğlu Zeno Tibet Zanna dünyaya gelmiştir. Türkiye'ye yerleştikten sonra İtalyan ve Türk Mutfağını harmanladığı bir restaurant ganobet giriş açmıştır.

Masterchef Danilo Zanna boyu kaç?

Masterchef Danilo Zanna’nın boyu 1,81 cm’dir. Türkiye’ye yerleştikten sonra televizyon programlarında çalışmaya başladı. İlk olarak “Zahide ile Hayata Yetiş” adlı programda yardımcı yemek şefi olarak yer alarak dikkat çekmeye başladı. Danilo Zanna'nın asıl çıkış yaptığı program ise Planet Mutfak kanalında kendisinin hazırlayıp sunduğu "İtalyan İşi" adlı yemek programıydı.

Masterchef Danilo Zanna burcu ne?

15 Nisan 1982 doğumlu olan Danilo Zanna’nın burcu Koçtur.  Planet Mutfak Kanalı kapandıktan sonra "Elin Oğlu" ile ATV, "Lezzetin Şarkısı" ile NTV kanallarında seyirci ile buluşmaya devam etti. 2019'dan beri her sezon TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye programda jüri üyeliği yapmaktadır. Ayrıca 2021'den beri Exxen'de yayınlanan MasterChef Junior'da sunuculuk yapıyor.

Masterchef Danilo Zanna restaurantı nerede?

Masterchef Danilo Zanna’nın restaurantı İzmir ve İstanbuldadır. İzmir İstinye Park ve İstanbul Vadi İstanbul’da iki restaurantı bulunmaktadır. Ekibine Masterchef Türkiye 2021'de yarışmış olan Mert Ateş Durukan'ı, ilerleyen tarihte de aynı sezondan Safanur Bol'u da dahil etmiştir.