Masterchef 2020 yarışmacısı Ebru Has’ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Masterchef Ebru aslen nereli? Masterchef Ebru biyografi bilgileri nedir? Masterchef Ebru burcu ne? Masterchef Ebru nerede çalışıyor? Masterchef Ebru ne iş yapıyor? Masterchef Ebru elendi mi? Sorularının yanıtları aranıyor. Masterchef 2020’de ilk 16 yarışmacı arasında yer alan ve mücadelesine devam eden Ebru Has, beklentilerin üzerine çıkarak herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Yarışmada gösterdiği performansla çok konuşulan ve özellikle son haftalardaki mücadelesi ile şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri olduğunu gösteren Ebru Has, yarışmanın şeflerinden de sık sık övgüler alıyor. Profesyonel olarak voleybol oynayan, pilates eğitmenliği yapan, Radyo Televizyon Teknolojisi bölümünden mezun olan ve İstanbul Culinary İnstitute Aşçılık kursunda profesyonel aşçılık eğitimi alan Ebru Has, ülkenin dört bir yanında yer alan ünlü restoran ve mekanlarda aşçılık ve şeflik yaptı. Masterchef 2020’de son yediye kalan ve yarışmaya devam eden Ebru Has’ın hayatı, nereli olduğu, memleketi, hangi burç olduğu, elenme durumu ve mesleği hakkındaki sorular haberimizde yanıt buluyor.

MASTERCHEF EBRU BİYOGRAFİ BİLGİLERİ

Masterchef 2020 yarışmacısı Ebru Has 12 Kasım 1992 tarihinde dünyaya geldi. İlkokul yıllarında profesyonel olarak voleybol oynamaya başladı. Eczacıbaşı, FMV Işık Okulları ve İBB Spor Kulübü’nde voleybol kariyerini sürdürdü. Doğa Koleji’nde lise eğitimini tamamladı. Kadir Has Üniversitesi Radyo Televizyon Teknolojisi Bölümü’nden mezun oldu. Kadir Has Üniversitesi İstanbul Culinary Institute Aşçılık Kursu’nu bitirdi ve stajının ardından ünlü mekanlarda aşçılık ve şeflik yaptı. Malta’da 6 ay İngilizce eğitimi aldı ve Türkiye’ye döndükten sonra çalışmalarını sürdürdü. Masterchef 2020 kadrosuna katılan Ebru Has, yarışmadaki mücadelesine devam ediyor.

Masterchef nerede çekiliyor?

Ebru Has

MASTERCHEF EBRU ASLEN NERELİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Ebru Has aslen Düzce Akçakocalıdır. Ebru Has’ın aynı zamanda Bolulu da olduğu biliniyor.

MASTERCHEF EBRU NE İŞ YAPIYOR?

Masterchef yarışmacısı Ebru Has aşçı şeftir ve aşçılık işi yapıyor. Ebru Has aynı zamanda pilates eğitmenliği de yapıyor.

Ebru Has

MASTERCHEF EBRU NEREDE ÇALIŞIYOR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Ebru Has son olarak Ayvalık’ta bulunan Mado’da şef olarak çalışmıştır. Öncesinde İstanbul ve Bursa’da şeflik yapmıştır.

Masterchef Somer Şef (Sivrioğlu) nereli, yaşı, burcu, boyu, eşi, restaurantı nerede?

MASTERCHEF EBRU BURCU NE?

12 Kasım doğumlu olan Masterchef yarışmacısı Ebru Has’ın burcu Akreptir. Ebru Has 174 cm boyundadır.

Ebru Has

MASTERCHEF EBRU ELENDİ Mİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Ebru Has henüz elenmedi. Ebru Has’ın yarışmaya devam edip etmeyeceği Pazar günü yapılacak eleme gecesinde belli olacak.

Ebru Has