Masterchef heyecanı TV8 ekranlarında devam ediyor. Son 5 yarışmacının kaldığı programı usta şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna hazırlayıp sunuyor. Yarışmacıların ailelerinin, geçmiş dönem Masterchef yarışmacılarının ve Survivor’da yarışan isimlerin katıldığı programların ardından mücadele kaldığı yerden sürüyor. Şampiyonluğun favori adaylarından olan Emir Elidemir’in hayatı araştırılıyor. Masterchef Emir Elidemir kaç yaşında, kimdir nerelidir, burcu ne? Masterchef Emir elendi mi, boyu kaç? Sorularının cevabı aranıyor. Masterchef 2020’nin ilk turunda kendi yorumunu katarak barbun yemeği yapan ve üç şeften de evet oyu alıp üçlü düelloya katılmaya hak kazanan Emir Elidemir, bu mücadelede hamburger yaparak final turuna kalmış ve bu turda Deniz Tarağı’nı en iyi yapan isim olarak ilk 16’ya katılmaya hak kazanmıştı. Masterchef önlüğünü kazanan ve ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Emir Elidemir, zorlandığı anlarda kendisine destek veren herkese teşekkür etmişti. Başka bir paylaşımında, aşçılık kariyerinin büyük bölümünün yurtdışında geçtiğini hatırlatan Emir Elidemir, İngilizce kelimeler kullandığını, bunun mazur görülmesini gerektiğini kaydetmişti. Masterchef 2020’de mücadeleye devam eden Emir Elidemir’in hayatı, kim, aslen nereli ve hangi burç olduğu, yaş ve boy bilgisi ile elenme durumu hakkındaki soruların yanıtları ortaya çıktı.

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR KİMDİR NERELİDİR?

Masterchef yarışmacısı Emir Elidemir 1994 doğumludur ve İzmirlidir. İzmir’de doğup büyüyen, liseyi Bornova Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Emir Elidemir, Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde eğitim gördü. Eğitim sürecinde Fransa, Hollanda ve Amerika’da bulunan ünlü restoranlarda staj yapan Emir Elidemir, bu stajlarında önemli deneyimler kazandı. 2018 yılında üniversiteden mezun oldu ve New York’ta bulunan ünlü bir restoranda 1 yıl çalıştı. Daha sonra Türkiye’ye dönen ve kısa süreli Nicole Restaurant’ta çalışan Emir Elidemir, buradan Cunda’ya gitti ve bir otelin mutfak şefliğini üstlendi. Masterchef 2020’ye katılan Emir Elidemir, son yarışmacılar arasında mücadele etmeyi sürdürüyor.

Masterchef Barbaros kaç yaşında, nereli, kimdir, eski hali nasıl?

Emir Elidemir

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu olan Masterchef Emir Elidemir 26 yaşındadır. Emir’in babası Hasan Elidemir 2019 yılında vefat etti. Milli futbolcu olan Hasan Elidemir, İzmirspor’da uzun yıllar top oynadı.

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR BURCU NE?

31 Ağustos doğumlu olan Masterchef Emir Elidemir’in burcu Başaktır. Şef olarak Cunda’da bir restoranda çalışan Emir’in, yarışmanın ardından Cunda’ya döneceği biliniyor.

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR BOYU KAÇ?

Masterchef 2020 yarışmacıları arasında yer alan Emir Elidemir’in boyu 1.85 cm’dir. Fenerbahçe taraftarı olan Emir Elidemir 90 kilodur.

Masterchef Serhat kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Emir Elidemir

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR ELENDİ Mİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir henüz elenmedi. Emir’in yarışmaya devam edip etmeyeceği Pazar gecesi yapılacak elemede belli olacak.