Masterchef 2020’nin en çok konuşulan isimlerinden olan Emir Elidemir’in hayatı araştırılmaya devam ediyor. Masterchef Emir kimdir? Masterchef Emir kaç yaşında? Masterchef Emir nereli? Masterchef Emir Elidemir boyu kaç? Masterchef Emir Elidemir burcu ne? Masterchef Emir babası kim? Sorularının yanıtları aranıyor. Yarışmanın ilk eleme turunda barbun yemeği ile üst tura çıkmayı başaran ve üçlü düelloda Cunda’dan iş arkadaşı ile karşı karşıya gelen Emir Elidemir, en iyi hamburgeri yaparak final turuna çıkmaya hak kazanmıştı. Final turunda ise en iyi deniz tarağı yemeğini yaparak ilk 16’ya katılmaya hak kazanan Emir Elidemir sosyal medya sayfasından bir mesaj yayınlamış ve zorlandığı anlarda bile desteğini eksik etmeyen herkese teşekkür ettiğini dile getirmişti. Profesyonel aşçılık kariyerinin büyük bölümünü yurtdışında geçiren Emir Elidemir, bazı kelimeleri alışkanlıktan dolayı İngilizce kullandığını, bu yüzden mazur görülmesi gerektiğini ifade etmişti. Masterchef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir’in hayatı ve biyografi bilgileri ile kim, aslen nereli ve hangi burç olduğu, boy ve yaş bilgisi ile ailesi hakkında merak edilenlerin yanıtları haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF EMİR KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir 31 Ağustos 1994 tarihinde İzmir’de doğdu. İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde eğitim gördü. Fransa, Hollanda ve Amerika’da staj yaptı. Bu stajlardan birisini 2 Michelin yıldızlı bir restoranda yaptı. Daha sonra Lyon, Amsterdam ve Pensacola şehirlerinde 3’er ay staj yaparak kariyerini ilerletti. Üniversite mezuniyetinin ardından New York’ta 1 Michelin yıldızlı bir restorantta 1 sene çalıştı. Ardından İstanbul’da bulunan Nicole Restaurant’ta 3 aya yakın çalıştı ve ardından Cunda Otel’in mutfak şefliğini üstlendi. Daha sonra Masterchef 2020’ye katılan Emir Elidemir’in Masterchef serüveni devam ediyor.

Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir, nereli, yaşı, boyu, kilosu, eşi kim?

Emir Elidemir

MASTERCHEF EMİR NERELİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir İzmirlidir. İzmir’de doğup büyüyen Emir Elidemir son yıllarını Cunda’da geçirdi. Emir Elidemir Fenerbahçe takımını destekliyor.

MASTERCHEF EMİR KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu Masterchef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir 26 yaşındadır. Annesine olan düşkünlüğü ile bilinen Emir Elidemir babasını erken yaşlarda kaybetti.

Emir Elidemir

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR BOYU KAÇ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir’in boyu 1.85 cm’dir. Emir Elidemir Masterchef Türkiye’ye öğrenmek, başarılı olmak ve güzel hareketleri ile insanlara örnek olmak için katıldığını dile getirmişti.

Masterchef nerede çekiliyor?

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR BURCU NE?

31 Ağustos doğumlu olan Masterchef yarışmacısı Emir Elidemir’in burcu Başak’tır. 7 yıldır sektörün içinde olan Emir Elidemir, daha öğrenecek çok şeyi olduğunu söylüyor.

Emir Elidemir

MASTERCHEF EMİR BABASI KİM?

Masterchef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir’in babası Hasan Elidemir’dir. Hasan Elidemir milli futbolcudur. 2019 yılında hayatını kaybeden Hasan Elidemir milli takımda ve İzmirspor’da uzun yıllar top koşturdu.

Emir Elidemir