Masterchef Türkiye 2020’nin en iddialı isimlerinden biri olan Eray Aksungur’un hayatı merak ediliyor. Masterchef Eray Aksungur aslen nereli, mesleği ne, nerede çalışıyor? Masterchef Eray Aksungur annesi kim, hangi burç? Masterchef Eray elendi mi? Sorularının cevapları aranıyor. Son 5 yarışmacı arasında yer alan ve iddiasını koruyan Eray Aksungur, tek hedefinin şampiyon olmak olduğunu yarışmanın ilk gününden bu yana tekrarlamayı sürdürüyor. Mutfaktaki hünerleri ile alkış alan ve yarışma performansı ile elenmeden mücadelesini sürdüren Eray Aksungur’un hayatı, memleketi, kim olduğu, mesleği, burcu, ailesi ve elenme durumu hakkında merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

MASTERCHEF ERAY AKSUNGUR ASLEN NERELİ?

Masterchef 2020 yarışmacılarından olan Eray Aksungur aslen Boluludur. 1997 yılında Bolu’da doğan ve Mengen Aşçılık Lisesi’nden sonra Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü’nde 2 yıl eğitim gören Eray Aksungur, eğitim gördüğü yıllarda Bodrum’da ve Kemer’de staj yaptı ve mezuniyetinin ardından Bodrum Marina Yat Kulübü’nde 1 sezon şeflik yaptı. Daha sonra İstanbul’a giderek çeşitli mutfaklarda çalıştı ve kendisini geliştirdi. Show TV ekranlarında yayınlanan ve Danilo Zanna’nın jüri olduğu Lezzet Akademisi adlı yarışmaya katıldı ve ikinci oldu. Daha sonra Bolu’ya döndü ve mutfak kariyerine Bolu’da devam etti.

Masterchef Barbaros mesleği ne, nerede çalışıyor, hangi yarışmalara katıldı?

Eray Aksungur

MASTERCHEF ERAY AKSUNGUR MESLEĞİ NE, NEREDE ÇALIŞIYOR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Eray Aksungur’un mesleği aşçılıktır. Eray Aksungur Bolu’da bulunan bir otelin mutfağında aşçı olarak çalışıyor.

MASTERCHEF ERAY AKSUNGUR HANGİ BURÇ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Eray Aksungur oğlak burcudur. 180 cm boyunda olan Eray 125 kilodur.

Eray Aksungur

MASTERCHEF ERAY AKSUNGUR ANNESİ KİM?

Masterchef yarışmacısı Eray Aksungur’un annesi yarışmanın son bölümünde programa katıldı. Duygusal anların yaşandığı buluşmada Eray Aksungur annesine koşarak uzun uzun sarıldı. Yarışmanın devamında ise Eray Aksungur ve annesi birlikte yemek yaptı.

Masterchef Serhat kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

MASTERCHEF ERAY ELENDİ Mİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Eray Aksungur henüz elenmedi. Eray Aksungur’un yarışmaya devam edip etmeyeceği Pazar günü yapılacak eleme gecesinde belli olacak.

Eray Aksungur