Masterchef yarışmasının yeni bölümleri, dün itibarıyla başladı ve bugün devam edecek. Her pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri yayınlanan Masterchef programı, şampiyon olmak isteyen yarışmacıların kıyasıya mücadelesine sahne oluyor. Masterchef programının en sevilen isimlerinden biri ise Masterchef Mehmet Şef oldu. Bu sezon 2. kez jürilik görevini yürüten Mehmet Yalçınkaya, geçtiğimiz sezon da jürilik yapmıştı. Mehmet Yalçınkaya'nın kim olduğunu ve hayatını merak eden internet kullanıcıları ise arama yapmaya devam ediyor. Peki Mehmet Yalçınkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Hangi takımlı ve kızı kim? Masterchef Mehmet Yalçınkaya ile ilgili tüm detayları ve hayatıyla ilgili ayrıntıları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA KİM - HAYATI

Masterchef Mehmet Şef (Mehmet Yalçınkaya) aşçılık mesleğinden para kazanmaya İstanbul'da başladı. Daha önceki dönemde amcasının bir işletmesinde çalışmalarını sürdüren ve orada bir nevi "çıraklık" eğitimi alan Mehmet Yalçınkaya, İstanbul'a gittikten sonra kariyerine hız verdi. İstanbul'da birçok işletmede çalışan ve eğitim alan Mehmet Yalçınkaya, yurt dışına çıkarak birçok ülkede yarışmaya katıldı. Katıldığı yarışmalardan kupa ve madalyalar kazanan Masterchef Mehmet Şef, isminden söz ettirmeye başladı. Son olarak Almanya'da düzenlenen uluslararası yemek turnuvasında dünya 2.'si olan Mehmet Yalçınkaya, Türkiye'nin en çok bilinen aşçılarından biri oldu. Mehmet Yalçınkaya, birçok dergide yemek konusunda yazmaya devam ediyor.

mehmet yalçınkaya şefin kızı sude yalçınkaya kim ne iş yapıyor

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA NERELİ

Masterchef jürilerinden Mehmet Yalçınkaya, Bolu'da doğdu. Yenigüney Köyü'nde doğan Mehmet Yalçınkaya, burada amcasının yanında bir süre çalıştı ve daha sonra aşçı olmak için İstanbul'a gitti.

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA KAÇ YAŞINDA

Masterchef Mehmet Yalçınkaya, 1 Ocak 1974 yılında doğdu ve 47 yaşında. Mehmet Yalçınkaya'nın 46. yaşına kısa bir süre kala Masterchef programında sürpriz bir organizasyon da düzenlenmesi bekleniyor. Mehmet Yalçınkaya, oğlak burcudur.

masterchef danilo şef eşi kaç yaşında nereli kimdir