Masterchef Türkiye üçüncü sezonun son kadın yarışmacısı olan Özgül Coşar’ın hayatı merak ediliyor. Masterchef Özgül Coşar kim, yaş ve boyu kaç, Sivas’ın neresinden, hangi burç? Masterchef Özgül elendi mi? Sorularının yanıtları aranıyor. Yarışmaya kızının teşviki ile katıldığını söyleyen Özgül Coşar, 2009 yılında TÜYAP Kitap Fuarı’nda karşılaştığı “Butik Pastacılık” kitabının hayatına yön verdiğini kaydediyor. Kitaptan öğrendiklerini gıda mühendisi kimliği ile harmanlayan, aynı zamanda mutfağa olan ilgisi ile de sevdiği işi yapmaya karar veren Özgül Coşar, yakınlarından aldığı destek ile mutfağı hayatının bir parçası haline getirdi. İstanbul Mutfak Sanatları Akademisi’nde profesyonel pastacılık ve ekmekçilik eğitimleri alan Özgül Coşar, bazı workshoplara da katıldı ve deneyim kazandı. Ekşi mayalı ekmek ve şeker hamuru tekniklerini de iyi bilen Özgül Coşar, İstanbul’da butik bir pastane de işletti. Yarışmaya katıldığı dönemde çalışmadığını, ancak mutfağın onun için bir tutku olduğunu kaydeden Özgül Coşar, mutfakta hızlı ve yaratıcı olmasının ona büyük avantajlar kattığını dile getirdi. Çocukları için hazırladığı bir doğum gününde yemek aşkını keşfeden ve bu aşkın peşini bırakmayan Özgül Coşar, Masterchef’te son 5 yarışmacı arasında yerini aldı. Özgül Coşar kimdir, kaç yaşında, boy kaç, aslen nereli, burcu ne ve elendi mi sorularının yanıtları haberimizde yer buluyor.

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR KİM?

Masterchef 2020 yarışmacısı Özgül Coşar 1984 yılında dünyaya gelmiştir. Masterchef’e İstanbul’dan katılan Özgül Coşar evli ve 3 çocuk annesidir. Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünü bitrid. Gıda Mühendisi olan Özgül Coşar, Haliç Üniversitesi Konservatuar Bölümü’nde tiyatro eğitimi aldı. SAKM tiyatro bölümünde sanat eğitimlerine devam etti. Düğün davet organizasyonu koordinatörlüğü yaparak iş hayatına başladı. Kariyer seçimini mutfaktan yana kullandı ve uzun yıllardır bu alanda çalışmaya devam ediyor.

Masterchef Barbaros mesleği ne, nerede çalışıyor, hangi yarışmalara katıldı?

Özgül Coşar

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR SİVASIN NERESİNDEN?

İstanbul’da doğan ve aslen Sivaslı olan Masterchef Özgül Coşar Sivas’ın Hafik ilçesindendir. Özgül Coşar, ailesi ile birlikte İstanbul’da yaşıyor.

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR YAŞ KAÇ?

1984 doğumlu Masterchef Özgül Coşar’ın yaş 36’dır.

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR BOYU KAÇ?

Masterchef Türkiye üçüncü sezon yarışmacısı Özgül Coşar’ın boyu bilinmiyor.

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR HANGİ BURÇ?

20 Mart doğumlu olduğu bilinen Masterchef Özgül Coşar balık burcudur.

Masterchef Serhat kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Özgül Coşar

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR ELENDİ Mİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Özgül Coşar programdan henüz elenmedi. Özgül Coşar’ın Masterchef serüvenine devam edip etmeyeceği Pazar gecesi yapılacak eleme gecesinde belli olacak.