Masterchef 2020 yarışmacısı Özgül Coşar’ın hayatı merak ediliyor. Masterchef Özgül Coşar kimdir, elendi mi? Masterchef Özgül kaç yaşında, nereli? Masterchef Özgül Coşar’ın eşi / kocası kim? Sorularının cevapları aranıyor. Televizyon ekranlarında ilk olarak Çağla Şikel’in programında yer alan ve mutfaktaki becerileri ile dikkat çeken Özgül Coşar, Masterchef performansı ile de büyük bir ilginin odağı oldu. Yarışmanın son 4 yarışmacısı arasında yerini alan ve beyaz önlüğe adını yazdıran Özgül Coşar, çeyrek finalde Emir Elidemir ile karşı karşıya geldi. Finale adını yazdırmak için tüm mutfak maharetlerini sergileyecek olan Özgül Coşar’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, eşi hakkında detaylar ve elenip elenmediği hakkındaki soruların yanıtları ortaya çıktı. 2009 yılında TÜYAP Kitap Fuarı’nda karşılaştığı “Butik Pastacılık” adlı kitabın hayatına yön verdiğini kaydeden Özgül Coşar, kitaptan öğrendiklerini, gıda mühendisi kimliği ve mutfağa olan ilgisi ile harmanlandığını ve sevdiği işi yapmaya başladığını kaydetmişti. Masterchef’te adını çeyrek finale yazdıran ve tüm elenecek beklentilerini boşa çıkarıp beyaz önlüğü kazanan Özgül Coşar’ın merak edilenleri haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR KİMDİR?

Masterchef Türkiye 2020 yarışmacısı Özgül Coşar 1984 doğumludur. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Özgül Coşar, Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Gıda Mühendisi olan Özgül Coşar, mühendislik eğitiminin yanında pastacılık ve ekmekçilik eğitimleri de aldı. Haliç Üniversitesi Konservatuar Bölümü’nde tiyatro eğitimini ikinci sınıfta bırakan, Sadri Alışık Kültür Merkezi tiyatro bölümünde de eğitim gören Özgül Coşar, düğün davet organizasyonu koordinatörlüğü yaptı. Daha sonra mutfağa olan ilgisine ağırlık veren ve yakınlarından aldığı destekle önce bazı workshoplara katılan Özgül Coşar, İstanbul Mutfak Sanatları Akademisi’nde profesyonel eğitim gördü. Aynı zamanda ekşi mayalı ekmek ve şeker hamuru teknikleri üzerinde de uzmanlaşan Özgül Coşar, bir dönem İstanbul’da butik pastane işletti.

Masterchef Somer Şef'in restoranı nerede?

Özgül Coşar

MASTERCHEF ÖZGÜL NERELİ?

Masterchef yarışmacısı Özgül Coşar Sivaslıdır. Aslen Sivas’ın Hafik ilçesinden olan Özgül Coşar yaşamını ailesi ve çocukları ile birlikte İstanbul’da sürdürüyor.

MASTERCHEF ÖZGÜL KAÇ YAŞINDA?

1984 doğumlu Masterchef yarışmacısı Özgül Coşar 36 yaşındadır. Balık burcu olan Özgül Coşar, yarışmaya kızının teşviki ile katıldı. Mutfakta hızlı ve yaratıcı olmasının ona büyük avantajlar sağladığını kaydeden Özgül Coşar, bu pratik yanlarına yarışmada iyi kullandı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Özgül Coşar

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR’IN EŞİ / KOCASI KİM?

Masterchef yarışmacısı Özgül Coşar’ın eşi / kocası Emrullah (Emco) Coşar’dır. Özgül Coşar’ın 2’si, 1’i üvey olmak üzere 3 çocuğu var. Özgül Coşar’ın eşi Emrullah Coşar geçtiğimiz haftalarda programa katılmış ve eşi ile birlikte yemek yapmıştı.

Masterchef Barbaros mesleği ne, nerede çalışıyor, hangi yarışmalara katıldı?

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR ELENDİ Mİ?

Masterchef Türkiye yarışmacısı Özgül Coşar henüz elenmedi. Özgül Coşar’ın yarışmaya devam edip etmeyeceği sorusu Pazar akşamı yapılacak eleme oyununda belli olacak.

Özgül Coşar