Masterhcef 2020’nin son eleme gecesinde programa veda eden isim olan Sefa Okyay Kılıç’ın yaşamına dair detaylar araştırılmaya devam ediyor. Masterchef Sefa kimdir, nereli, kaç yaşında? Masterchef Sefa boyu kaç, burcu ne? Masterchef Sefa Okyay Kılıç evli mi? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Masterchef 2020’nin ilk elem turunda Karnabahar Püresi kullandığı Erik Soslu ve Bademli Somon Füme yemeği yaparak üç şeften de evet oyu alan ve üçlü eleme turuna yükselen Sefa Okyay Kılıç, 40 dakikalık sürede Hint yemeği olan Tikka Masala yapmış ve en iyi tabağı çıkaran isim olarak final turuna yükselmişti. Final turunda da mutfak hünerlerini konuşturan Sefa Okyay Kılıç, yarışmanın 16 yarışmacısı arasına girememiş ancak yedek yarışmacılardan biri olmuş ve geçtiğimiz aylarda yarışmaya dahil olmuştu. Diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglar ve iddialı çıkışları ile gündeme gelen Sefa Okyay Kılıç’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı, boy ve kilosu, hangi burç olduğu ve evli olup olmadığı soruları yanıt buldu.

MASTERCHEF SEFA KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Sefa Okyay Kılıç 1996 yılında doğdu. Gazi Üniversitesi Gastronomi Sanatları Fakültesi’nden mezun oldu. Mutfak kariyerine yurtdışında devam eden ve Londra’da sahibi Türk olan Akdeniz restoranında aşçı olarak çalışan Sefa Okyay Kılıç, Masterchef 2020 kadrosunda yer aldı ve geçtiğimiz hafta yarışmadan elendi.

Masterchef Somer Sivrioğlu kimdir, yaşı, eşi, boyu, kilosu kaç?

Sefa Okyay Kılıç

MASTERCHEF SEFA NERELİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Sefa Okyay Kılıç aslen Kayserilidir.

MASTERCHEF SEFA KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu olan Masterchef yarışmacısı Sefa Okyay Kılıç 24 yaşındadır.

Sefa Okyay Kılıç

MASTERCHEF SEFA BOYU KAÇ?

Masterchef Türkiye 2020 yarışmacılarından olan Sefa Okyay Kılıç’ın boyu 178 cm’dir. Sefa Okyay Kılıç, yarışmaya başladığında 79 kiloda olduğunu ancak Masterchef’te 91 kiloya çıktığını söylemişti.

MASTERCHEF SEFA BURCU NE?

Masterchef 2020’den geçtiğimiz hafta elenen Sefa Okyay Kılıç’ın burcu hakkında bilgi bulunmuyor.

Masterchef yarışmacıları para alıyor mu, para ödülü ne kadar?

Sefa Okyay Kılıç

MASTERCHEF SEFA OKYAY KILIÇ EVLİ Mİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Sefa Okyay Kılıç evli değildir. Masterchef 2020’ye katıldığı hafta, bir insanın kendi topraklarında kendi halkının önünde başarılı olması durumunda ve kendisini ispatlaması halinde, bunu dünyanın her yerinde rahatlıkla yapabileceğini söyleyen Sefa Okyay Kılıç, bunun örneği olan birçok Türk şef olduğunu, bu yüzden kendi ülkesinde başarılı olmak istediğini kaydetmişti.