Masterchef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu’nun yaşamına dair detayları araştıran izleyiciler, Masterchef Somer Sivrioğlu Şef kimdir? Somer Sivrioğlu Şef kaç yaşında? Masterchef Somer Sivrioğlu Şefin eski eşi kim? Masterchef Somer Şef restoranı nerede? Sorularının yanıtını araştırıyor. Yarışmanın renkli isimlerinden olan ve yemek bilgisi ile dikkatleri üzerine çeken Somer Şef, sadece Türkiye’de değil, dünyanın pek çok ülkesinde tanınıyor. Dünyanın en önemli yemek programlarına çıkan, hazırladığı menüler ile yemek kültürüne yön veren Somer Sivrioğlu şef, Avustralya’da işlettiği restoranlar ile de yakından biliniyor. Somer Sivrioğlu hakkında merak edilenler haberimizde yer buluyor.

Masterchef Somer Sivrioğlu Şef kaç yaşında eski eşi kim Somer Şef restoranı nerede?

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU ŞEF KİMDİR?

Masterchef 2020 jürisi Somer Sivrioğlu Şef 25 Mayıs 1971 yılında Eskişehir’de doğdu. Ailesinin sahip olduğu restoranda küçük yaşlarda çalışmaya başlayan ve lise eğitiminin ardından Ankara Bilkent Üniversitesi’nde Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olan Somer Sivrioğlu, mezuniyetinin ardından Avustralya’ya gitti ve bu ülkede yüksek lisans yaptı. Daha sonra Avustralya’da yaşamını sürdüren ve 2 Türk restoranı açan Somer Sivrioğlu, yılın bir bölümünü Avustralya’da geçirmeye devam ediyor.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU ŞEF KAÇ YAŞINDA?

1971 doğumlu olan Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu Şef 50 yaşındadır. 195 cm boyunda ve 125 kilo olan Somer Sivrioğlu boğa burcudur.

mehmet yalçınkaya şef eli ne oldu parmakları yok mu

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU ŞEFİN ESKİ EŞİ KİM?

Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu şefin eski eşi Aslı Sivrioğlu’dur. Çift 18 yıllık beraberliklerinin ardından geçtiğimiz yıllarda ayrılık kararı almıştı.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU ŞEF RESTORANI NEREDE?

Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu şef restoranı Sydney Avustralya’dadır. Somer Şef’in bu ülkede Anason ve Efendy adlı 2 restoranı bulunuyor.

masterchef nerede çekiliyor