Masterchef Türkiye 2020 yarışmacısı Uğur Yılmaz Deniz’in yaşamına dair detayları araştıran izleyiciler, Masterchef Uğur kimdir? Masterchef Uğur Yılmaz Deniz kaç yaşında? Masterchef Uğur nereli? Sorularının cevabını arıyor. Şeflerin verdiği bir tatlıyı yapamayan ve sosyal medyanın diline düşen Uğur Deniz Yılmaz, yarışma boyunca tatlılardan uzak durması ile gündem olmayı sürdürüyor. Yarışmanın iddialı isimlerinden olan Uğur Yılmaz Deniz’in hayatı ve biyografisi ile kim ve aslen nereli olduğu, memleketi ve yaşı sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF UĞUR KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Uğur Yılmaz Deniz 1994 yılında doğdu. 2 kardeşi olan ve uzun yıllardır Katar’da çalışan Uğur Yılmaz Deniz, aşçılığa çok severek başlamadığını ancak öğrendikçe ilgisinin arttığını söylüyor. İlk iş tecrübesinin küçük bir restoranda olduğunu ve her gün öğrendiği bilgilere yenilerini ekledikçe kendisini daha da geliştirdiğini fark ettiğini söyleyen Uğur, çalıştığı yerden ayrılıp Bodrum’da çalışmaya başladığını kaydediyor. Bodrum’da 7 İtalyan şef ile birlikte çalışma şansı yakalayan Uğur Yılmaz Deniz, daha sonra cruise gemisinde aşçılık yapmaya başladı. Daha sonra Türkiye’ye dönen ve Kıbrıs’a geçerek bir sürede Kıbrıs’ta çalışan Uğur Deniz Yılmaz, son 2 yıldır da Katar da aşçılık yapıyor.

MASTERCHEF UĞUR NERELİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Uğur Deniz Yılmaz Antalyalıdır. Uğur Yılmaz Deniz’in ailesi Antalya’da yaşıyor. Kendisi ise yarışmaya Katar’dan gelerek katıldı.

MASTERCHEF UĞUR YILMAZ DENİZ KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu olan Masterchef 2020 yarışmacısı Uğur Yılmaz Deniz 26 yaşındadır.