Masum dizisi yeni bölüm fragmanı tanıtımı yayınlandı mı? Masum 104. Bölüm fragmanı özeti ne oldu? Soruları yanıt buldu. Kanal 7’de yayınlanacak Masum dizisinin 104. Bölümünde Rashi Jigar’a bilmediğini söyleyerek kendisini affettirmek isteyecek. Jigar ise Rashi’ye artık ondan nefret etmeye başladığını söyleyecek. Rashi ise bu cevaptan sonra evi terk edecek. Jigar Rashi’yi arayıp neden kimseye haber vermeden evden gittiğini soracak. Rashi ise o evde kendisine değer verilmediğini söyleyerek asla dönmeyeceğini söyleyecek. Urmila ise bu sözler karşısına şoka girecek. Hetal ise Jigar’ı sıkıştırarak gerçekleri öğrenmeye çalışacak. Diğer taraftan Gopi, Rashi ablasını arayıp neden kimseye haber vermeden evden gittiğini soracak. Gopi, Rashi’den Jigar ile konuşmasını isteyecek. Rashi telefonu Gopi’nin yüzüne kapatacak. Kokila ise bu konuşmalara şahit olacak. Masum dizisi 104. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm fragmanı tanıtımı detayları ortaya çıktı.

MASUM 104. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Masum dizisi 104. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Masum dizisinin 104. Bölümünde Modi ailesinin evinde Rashi krizi ortaya çıkacak. Jigar’a kendisini affettiremeyen Rashi annesi Urmila’nın evine dönecek ve Jigar’a evi terk ettiğini söyleyecek. Rashi’nin bu planının nasıl sonuçlanacağı 104. Bölümde yanıt bulacak.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI YAYINLANDI MI?

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı tanıtımı yayınlandı. Masum dizisinin yeni bölüm özetinde Kokila her şeyi Gopi’nin telefon görüşmesinden duyup öğrenecek. Jigar ise geri adım atmayacak ve Rashi’den artık nefret ettiğini dile getirecek. Kanal 7 ekranlarının Hindistan yapımı dizisi saat 16.10’da ekranlarda yerini alacak.