Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri heyecanla araştırılmaya devam ediyor. Masum dizisi izle araması yapanlar için güzel haber geldi. Masum 104. Bölüm özeti fragmanı olan Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Masum dizisinin yeni bölümünde Rashi nihayet köşeye sıkışacak ve çok zor durumda kalacak. Rashi, Jigar’ın sevgisini kazanmak adına Sonal ile konuşmaya karar verecek ancak Sonal’a isteğini kabul ettiremeyecek. Sonal’ın cevapları karşısında büyük öfkeye kapılan Rashi, Sonal’ın bindiği araca zarar verecek. Rashi’nin bu çılgın hareketleri ise yepyeni sorunlara yol açacak. Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 4 Temmuz özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum dizisi yeni bölümü Kanal 7 ekranlarında saat 16.10’da izleyicilerin beğenisine sunulacak.

MASUM 104. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 104. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Masum’un 104. Bölümünde Rashi, kendisini Jigar’a affettirmek için her yolu deneyecek ancak Jigar’ın öfkesi azalmayacak. Rashi bu kez de Gopi’yi devreye sokacak ve Jigar’ın eski nişanlısı olan Sonal ile buluşacak. Sonal’ı sıkıştıran Rashi, ondan yalan söylemesini isteyecek. Sonal ise bunu kabul etmeyecek.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 4 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 4 Temmuz Cumartesi özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Masum’un son bölümünde Sonal’dan duymak istediklerini duyamayan Rashi, onun aracının lastiğini patlatacak. Eve döndüğünde ise Sonal’ın ortadan kaybolduğunu öğrenince büyük panik yaşayacak. Gopi, olan biteni ailesine anlatmak isteyecek ancak Rashi yine devreye girerek onu engelleyecek. Sonal’ın kaybolmasından sorumlu olan Rashi’nin ne yapacağı 104. Bölümde ortaya çıkacak.