Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen Hint yapımlarından Masum 112. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7 televizyon kanalının sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hindistan yapımı dizinin 112. Bölümünde Gopi, Rashi’yi kurtarmak için parayı götürecek ve götürdüğünde kendisi de rehin alınacak. Ahem ise her ikisini de kurtarmak için harekete geçecek. Ancak Gopi’nin üzerine bir kolon düşecek ve altında kalacak. Ölümle burun buruna gelen Gopi’nin hayatının kurtulup kurtulmayacağı sorusu son bölümde yanıt bulacak. Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 12 Temmuz özeti fragmanı izleyicilerle buluştu. Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan dizi Pazar günü saat 16.10’da ekranlarda yerini alacak.

MASUM 112. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 112. Bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Masum’un yeni bölümünde Ahem, Rashi’nin gerçekten kaçırıldığını anlayacak ve istenilen parayı toplayacak. Şantajcılar ise parayı bir kadının getirmesini isteyecek. Modi ailesi bunun üzerine parayı Gopi’nin götürmesine karar verecek. Ahem ise Gopi’yi adım adım takip edecek. Rashi’yi kaçıranlar Gopi’nin de Modi ailesinin gelini olduğunu öğrenip rehin almaya çalışacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 12 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI OKU KANAL 7

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 12 Temmuz özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Masum’un son bölümünde Ahem, Gopi’nin de rehin alınacağını anlayınca harekete geçecek ve Modi ailesinin iki gelinini de kurtarmaya çalışacak. Gopi, inşaat alanından kaçmaya çalıştığında üzerine kolon düşecek. Hayati tehlike geçiren Gopi’nin akıbeti 112. Bölümde ortaya çıkacak.

Masum dizisinin yeni bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldıktan sonra silindi. Dizinin güncel fragmanı yeniden yayınlandığında sitemizde yer alacak.