Masum 121. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Masum dizisinin 121. Bölümünde Urmila, Kinjal’in piyango biletine para çıktığını duyunca kendi bileti ile onun biletini değiştirecek. Piyangonun kendisine çıktığını iddia eden Urmila, Modi ailesinin evine gidecek. Kokila ise Urmila’nın görgüsüz hareketlerine çok kızacak. Rashi ve Cigar’ın iyileştirmeye çalıştığı güvercini gören Kokila evde bir kuşun olmasına tepki gösterecek. Ahem ise kuşu içeriye kendisinin aldığını söyleyerek Kokila’yı sakinleştirecek. Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 21 Temmuz özeti fragmanı izleyiciler ile buluştu. Kanal 7’de yayınlanan Hint dizisi yeni bölümü ile yayınını sürdürecek.

MASUM 121. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI KANAL 7

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 121. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Masum dizisinin 121. Bölümünde Gopi, kuş yüzünden yanlışlıkla Ahem’i öpecek. Bu durumdan çok utanan ve Ahem’e karşı mahcup olan Gopi ondan köşe bucak kaçacak. Kokila ise Ahem ile Gopi arasında bir tuhaflık olduğunu fark edecek.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 21 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 21 Temmuz özeti fragmanı yayınlandı. Masum dizisinin yeni bölümünde Rashi ve Jigar birbirlerine bir adım daha yaklaşacaklar. Güvercin sayesinde yakınlaşan ikili, güvercinin gidişi ile de çok üzülecek.