Masum son bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Urmila ve Rashi’nin Gopi’yi zor duruma düşürmeye çalışacağı yeni bölümde, Gopi’ye gizlice yardım eden bir sürpriz isim çıkacak ortaya. Kanal 7 ekranlarının yeni Hint dizisi Masum yeni bölüm fragmanı ile ekrana geldi. Masum 16. Bölüm fragmanı olan Masum 7 Nisan Salı fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masumiyetin hırsla harmanlandığı Hint dizisinde Gopi ile Rashi’nin öyküsü ekrana geliyor.

MASUM 16. BÖLÜM FRAGMANI – SON BÖLÜM FRAGMANI

Masum 16. Bölüm fragmanı olan Masum son bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Kokila, Mehra ailesinin Kinjal’i gelinleri olarak görmesi ile çok mutlu olacak. Urmila ve Rashi ise Gopi üzerindeki oyunlarını sürdürecek. Gopi, herkesin kendisine iyi davrandığını, bu sebepten onlara karşı kötü olamayacağını söyleyecek.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 7 NİSAN SALI FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 7 Nisan Salı fragmanı izleyicinin dikkatine sunuldu. Dizinin son bölümünde, herkesin Gopi’yi övmesi ile iyice hırslanan Rashi olanları annesine anlatacak. Urmila ise Gopi’ye yardım eden biri olduğunu düşünerek kızını uyaracak. Gopi’yi kimin koruduğu Masum’un 16. Bölümünde ortaya çıkacak.