Kanal 7 ekranlarında günlük yayınlanan Hint yapımlarından olan Masum dizisinde heyecan sürüyor. Masum 176. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı yayınlandı. Masum dizisinin 14 Eylül’de yayınlanacak son bölümünde Urmila’nın Kokila’ya oynadığı hastalık oyunu ekranlara gelecek. Urmila, Kokila’nın şeker hastası olduğunu söyleyip daha sonra onunla dalga geçecek. Annesinin şeker hastası olmadığını düşünen Ahem ise eve doktor getirip muayene ettirecek. Gopi ise asıl şeker hastasının Urmila olduğunu fark edecek. Eve gelip Urmila ve Kokila’yı muayene eden doktorun söyleyecekleri izleyenleri şaşırtacak. Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 14 Eylül fragmanı özeti izleyicilerin beğenisine sunuldu.

MASUM 176. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE KANAL 7

Masum 176. Bölüm özeti fragmanı olan Masum yeni bölüm özeti tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Urmila’nın Kokila’ya oynadığı oyunun sonucu izleyicilerle buluşacak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU 14 EYLÜL

Masum son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 14 Eylül fragmanı özeti yayınlandı. Gopi ve Rashi’nin ibretlik öyküsü kaldığı yerden devam ediyor.