Masum yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarının yeni Hint dizisi 2. Bölümü ile devam ediyor. Masum 24 Mart fragmanı yayında mı? Sorusu yanıt buldu. Hindistan’da Saathiya adıyla yayınlanan, Türkiye’de ise Masum adıyla yeni yayına başlayan dizi, her gün Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşacak. İkimizin Yerine dizisinin final yapmasının ardından aynı günlerde ve aynı saatlerde bu dizinin yerini alan Masum, son bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Masum 2. Bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 2. BÖLÜM FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan 2. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7’nin yeni Hint dizisi olan Masum dizisinin başrol oyuncuları ise Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’dir. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh ve Rupal Patel de rol alıyor.

MASUM 24 MART 2020 SALI FRAGMANI YAYINDA

Masum dizisi 24 Mart 2020 Salı fragmanı yayına girdi. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya dizi Masum adıyla yayınını sürdürecek. Her gün saat 16.10’da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak dizide birbirine tamamen zıt olan iki kuzen olan Gopi ile Rashi’nin hikâyesi anlatılacak.