Masum dizisi yeni bölüm özeti olan Masum 23 Mayıs özeti fragmanı Kanal 7 tarafından dizi severler için paylaşıldı. Büyük ilgiyle takip edilen Masum dizisinin son bölümünde Gopi, Urmila’dan aldığı tatlıyı yiyip kendisinden geçecek. Garip davranışlarda bulunan Gopi’nin hareketlerini inceleyen Kokila ise gerçeğin peşine düşecek. Gelinine ne olduğunu anlamaya çalışan Kokila gerçeklere ulaşacak mı? Sorusu yeni bölümde yanıt bulacak. Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 62. Bölüm özeti fragmanı paylaşıma sunuldu. Masum dizisi izle, Hint dizileri yeni bölümleri Kanal 7 televizyon ekranlarında her gün yayınına devam ediyor. Birbirine tamamen zıt olan iki kuzenin hikayesi saat 16.00’da yayınlanacak yeni bölümde devam edecek.

MASUM 23 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm özeti olan Masum 23 Mayıs özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde konakta bayram sevinci ve hareketliliği yaşanacak. Jigar’dan Urmila’ya davet gelecek ve Urmila Gopi’nin rezil olması için tatlının içerisine sinirleri gevşeten bir ilaç koyacak. Tatlıyı yedikten sonra kendisinden geçen Gopi eline boya alıp Ahem’in yüzünü boyayacak. Gopi’nin hareketine şaşıran Ahem ise çok öfkelenecek ve Gopi’yi azarlayacak.

MASUM 62. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI YAYINDA

Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 62. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde kendisinden geçen Gopi, Ahem’e onsuz yaşayamayacağını söyleyecek. Büyükanne bu duruma sevinirken Kokila ise gelinindeki tuhaflığı anlamaya çalışacak ve Gopi’nin beklenmeyen hareketlerinin sebebinin peşine düşecek.