Masum Hint dizisi Kanal 7 ekranlarında izleyiciler ile buluşmayı sürdürüyor. Masum 236. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı yayınlandı. Kanal 7’nin sevilen Hint dizisinde yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak. Karakterleri birbirine tamamen zıt olan iki kuzenin hikayesi kaldığı yerden devam edecek. Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 13 Kasım özeti fragmanı paylaşıma sunuldu. Orjinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan ve kendi ülkesinde yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran dizinin oyuncuları da Hindistan’da ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Gopi ve Rashi’nin öyküsü Kanal 7 ekranlarında yeni bölümleri ile yayınını sürdürüyor. Masum dizisi fragman ve tanıtım detayları haberimizde yer alıyor.

MASUM 236. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 236. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav oturuyor.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 13 KASIM ÖZETİ FRAGMANI KANAL 7

Masum dizisi 13 Kasım özeti tanıtımı ve fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Rada’nın düğünü olacak ve Gopi bir gerçekle yüzleşecek.