Kanal 7 Hint dizileri kaldığı yerden devam ediyor. Masum Hint dizisi izle araması yapan izleyiciler için Masum 242. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum dizisinin 242. Bölümünde Umang’ın ölümü diziye damga vuracak. Odasında öldürülen Umang’ı ilk olarak Gopi görecek ve Umang’ın ölümüne sebep olan bıçağı eline alacak. O anda ise odaya Tripti girip Umang’ı Gopi’nin öldürdüğünü söyleyecek. Bu tartışmayı duyanlar odaya geldiğinde şok edici sahne ile karşı karşıya kalacak. Umang’ın öldüğünü öğrenen Rada deliye dönecek ve ablasından intikam alacağını söyleyecek. Kokila ise Umang’ı Gopi’nin öldürdüğüne inanmayacak ve onun masumiyetini kanıtlamaya çalışacak. Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 19 Kasım özeti fragmanı yayınlandı. Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi her gün saat 15.30’da ekranlara geliyor.

MASUM 242. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 242. Bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Hint dizisinin yeni bölümünde Umang’ın ölüm haberi konağa bomba gibi düşecek. Herkes gördüğü manzara karşısında şok yaşayacak. Umang’ın ölümünden kimin sorumlu olduğu sorusu ise hemen yanıt bulamayacak. Gopi bu sorumluluğu üstlense de Kokila buna inanmayacak.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE – MASUM 19 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 19 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Umang’ın öldürüldüğünü gören Rada intikam yemini edecek ve ablasından intikam alacağını söyleyecek. Gopi ise bu ölümden sorumlu tutularak hapse atılacak.