Masum 244. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. İlgiyle takip edilen Hint dizisinin yeni bölümünde Kokila, Tripti’nin Umang’ı öldürdüğünü itiraf etmesi için bir plan yaparak harekete geçecek. Umang’ın hayaletinin geldiğini düşünen Tripti her şeyi anlatıp itiraf edecek. Rada’nın kime inanacağı sorusu ise 244. Bölümde yanıt bulacak. Duyduklarına inanamayan Rada gözyaşlarına boğulacak. Tripti ise Rada’nın gerçeklere inanmaması için elinden geleni yapacak. Rada’nın Kokila’ya inanıp inanmayacağı son bölümde belli olacak. Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 21 Kasım fragmanı özeti ekranlara geldi. Detaylar haberimizde yer alıyor.

MASUM 244. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum 244. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum dizisinin son bölümünde Rashi, Kokila ve Gopi, Tripti’ye suçunu itiraf ettirmek için bir plan yapacak. Bu plan için Kokila, Daval’den de yardım isteyecek.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE – MASUM 21 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 21 Kasım Cumartesi fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Daval’in hayalet rolünde Tripti’nin odasına girip her şeyi itiraf ettirmesini isteyen Kokila, Gopi ve Rashi ile birlikte konuşmaları kaydetmeye çalışacak. Korkuya kapılan Tripti ise tüm yaptıklarını anlatacak. Tripti’nin itiraflarını kaydeden Kokila, bu kayıtları Rada’ya dinletecek.