Masum 247. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin ve Hint dizisinin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Masum dizisinin yeni bölümünde izleyiciler büyük heyecan yaşayacak. Mira kurtarılamayacak ve hayatını kaybedecek. Modi ailesinin hayatı zindana çevrilecek. Rada’nın oyunu her şeyi değiştirecek. Mira’ya sahip çıkmadığı için Gopi evden kovulacak. Dizinin can alıcı noktasında ise 8 yıl sonrasına gidilecek. Gopi evden kovulduğunda ikinci çocuğuna hamiledir ve çocuğunu kendi başına büyütmüştür. Kokila ve Ahem Mira’nın yasını tutmaya devam ederken konaktakilerin hayatları da bambaşka şekillerde ilerleyecek. Tüm ailesini bir anda kaybeden Gopi, kızının soruları ile de sıkıntılı zamanlar yaşayacak. Masum yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 24 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Sevilen Hint dizisinin son bölümü 24 Kasım Salı günü Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak.

MASUM 247. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum 247. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin son bölümünde Gopi, Mira’nın ölümünden sorumlu tutulup evden atılacak. Evden atıldığı sırada ikinci çocuğuna hamile olan Gopi, kızını tek başına büyütecek.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 24 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 24 Kasım özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Masumiyetin hırsla harmanlandığı yapım olan Masum dizisinin yeni bölümü izleyicileri ekran başına kilitleyecek.