Hint dizileri yeni bölümleri Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Dizi fragmanları izle ve Masum dizisi izle araması yapanlar için sevindirici haber geldi. Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 25 Mayıs özeti fragmanı yayına girdi. Masum’un yeni bölümünde Urmila ile Rashi büyükannenin sandığını çalacak ve açmak için gizli bir yere götürecek. Daha sonra ise Rashi kimse bir şey anlamasın diye bir an önce eve dönmek isteyecek. Hiç kimse fark etmeden eve dönmeye çalışan Rashi’yi hangi sürprizin beklediği son bölümde belli olacak. Masum dizisi 64. Bölüm fragmanı özeti olan Masum son bölüm fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrol oynadığı ve birbirine zıt karakterde olan 2 kuzenin öyküsünün anlatıldığı dizinin yayın ve tanıtım detayları ortaya çıktı.

MASUM 25 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti olan Masum 25 Mayıs özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Masum’un 25 Mayıs Pazartesi bölümünde Rashi ile Urmila büyükannenin sandığını gizlice evden çıkaracak ve açmak için uygun bir yer arayacak. Bir anda polis sireni duyan Urmila Rashi ile birlikte saklanacak. Saklanmak isteyen Rashi sandığı büyük bir kuyuya düşürecek.

MASUM 64. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ YAYINDA

Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 64. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin 64. Bölümünde kuyuya düşen sandık için annesinden çözüm bekleyen Rashi, annesi tarafından eve gönderilecek. Jigar ise Rashi’yi evde bulamayınca endişelenecek ve onu aramaya çıkacak. Rashi ise sütçüden daha önce eve gitmek için acele edecek.