Masum 253. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin 253. Bölümde Ahem ile Rada için düğün töreni yapılacak. Ancak Gopi Rada’nın yerine geçirilecek. Ahem ile Gopi yeniden evlenmek üzere iken Rada gelecek ve herkes gelinin Rada olduğunu zannederek bu duruma çok şaşıracak. O sırada yüzü görünen Gopi ise büyük sürpriz olacak. Masum yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 30 Kasım fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7’nin günlük yayınlanan Hint yapımlarından Masum dizisi yine sürükleyici bir bölümü ile ekranlarda yerini alacak.

MASUM 253. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum 253. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Karakterleri birbirine tamamen zıt 2 kuzenin öyküsü Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanıyor.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 30 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 30 Kasım fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümde Modi Ailesi’ni büyük bir sürpriz bekliyor.