Kanal 7 ekranlarında her gün dizi severler ile buluşan Hint yapımı Masum dizisinin 272. Bölümü Cumartesi günü yayınlanacak. Masum 272. Bölüm fragmanı özeti olan Masum son bölüm fragmanı tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 272. Bölümünde Tripti ve Rada, Kokila’yı kimsenin görmediği bir yerde öldürmeyi planlayacak. Onları takip eden Mira ise yetişip Kokila’yı kurtarmaya çalışacak. Tripti, her ikisini de öldüreceğini söyleyecek ve Mira ile kavga etmeye başlayacak. Rada ise onları izlerken dengesini kaybedip uçurumdan yuvarlanacak. Bir kaya parçasına tutunan Rada yardım isteyecek. Rada’nın yardım çığlığını duyan Mira, sesi tanıyıp yardım etmeye çalışacak. Tripti ise Mira’nın her şeyi bilmesinden dolayı ölmesi gerektiğini kaydedecek. Tüm bunlar yaşanırken bir maymun Tripti’ye saldıracak. Kokila’yı aramayı sürdüren Gopi ve Rashi ise duvarda Mira’nın şalını bulacak. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özet olan 19 Aralık Cumartesi fragmanı tanıtımı ekranlardaki yerini aldı.

MASUM 272. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE YENİ BÖLÜM

Masum 272. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin 272. Bölümünde Mira, Rada’yı kurtarmaya çalışacak. Rada ise onun Tripti olduğunu zannedecek. Tripti maymundan kurtulduktan sonra Kokila’yı bir yerde otururken görecek. Çevrede elektrik direği gören Tripti, Kokila’yı elektrik verecek öldürmeyi düşünecek. Tripti, Kokila’yı elektrik direğine itecek. Kokila’yı elektrik çarpacak. Mira ise bir ip yardımı ile Rada’yı kurtaracak ve Kokila’nın sesine koşacak.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE 19 ARALIK CUMARTESİ

Masum son bölüm fragmanı özeti olan 19 Aralık Cumartesi fragmanı tanıtımı yayına girdi. Dizinin Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak yeni bölümünde Gopi, Ahem, Jigar ve Rashi, Kokila’yı aramayı sürdürecek. Tripti ise Gopi’nin sesini duyunca Rada ile birlikte oradan hemen kaçacaklar. Gopi ve Rashi Mira’yı bulacak. Kokila’yı ise yerde yatar halde görünce çok endişelenecekler. Kokila’yı kaldırıp tapınağa götürecekler. Tapınakta bir süre sonra Kokila kendine gelecek ve Mira’yı soracak. Kokila aynı zamanda tüm gerçekleri oradakilere anlatacak. Rada’nın yaptıkları karşısında şok olan Gopi, buna inanmak istemeyecek.

KANAL 7 MASUM HİNT DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Masum dizisinin başrolünde olan Gopi ve Rashi, karakterleri birbirine tamamen zıt 2 kuzendir. İkisi de Modi ailesine gelin olur. Gopi’yi kıskanan Rada, onun kızı olan Mira’yı öldürmek ister. Mira’nın öldüğünü düşünen Modi ailesi ise Gopi’yi evden kovar. O sırada ikinci çocuğuna hamile olan Gopi, ikinci kızını doğurur ve kendisi büyütür. Yıllar sonra Modi ailesi ile Gopi’nin yolları yeniden kesişir ve Mira’nın da yaşadığı ortaya çıkar. Rada ve Tripti ise kötülük yapmayı sürdürür.

KANAL 7 MASUM HİNT DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Devoleena Bhattacharjee (Gopi)

Rucha Hasabnis (Rashi)

Rupal Patel (Kokila)

Mohammad Nazim (Ahem)

Vishal Singh (Jigar)

Vandana Vithlani (Urmila)