Ülkemizde geçtiğimiz aylarda yayınlanmaya başlayan ve kendisine kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen Masum dizisi 68. Bölümü ile devam edecek. Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 29 Mayıs özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’nin günlük dizileri arasında yer alan ve orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine tamamen zıt karakterde olan 2 kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ve Rashi’nin öyküsü her gün saat 16.00’da Kanal 7’de başlıyor. Masum son bölüm fragmanı özeti olan Masum 68. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrol oynadığı Masum dizisinin tanıtım ve yayın notları ortaya çıktı.

MASUM 29 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 29 Mayıs özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Saflığın, aşkın ve entrikanın dizisi olan Masum’da, ailesi ölünce dayısı tarafından evlatlık alınıp büyütülen Gopi’nin hikayesi izleyiciler ile buluşuyor.

MASUM 68. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 68. Bölüm fragmanı özeti seyircilerin beğenisine sunuldu. Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum dizisi Kanal 7 ekranlarında yayınını sürdürüyor.