Masum 297. Bölüm fragmanı özeti olan 13 Ocak Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin 297. Bölümünde Rada durduk yere fenalaşacak. Modi ailesi eve doktor çağıracak ve gelen doktor Rada’yı muayene ettikten sonra onun hamile olduğunu söyleyecek. Bu sürprizle büyük şaşkınlık yaşayan Modi ailesi bireyleri, Rada’nın eve daha da yerleşeceği korkusu ile paniğe kapılacak. Rada ise bebeğin babasının Jigar olduğunu iddia edecek. Jigar ve ailesi bu iddiaya çok şaşıracak. Paridi ise kendini toparladığında Rada’nın şantajlarına boyun eğmek yerine onun karşısında dik durmaya karar verecek. Paridi, bu mücadeleye ailenin diğer kadınlarını da ikna ederek katacak. Rada ise yeni planlarla onların karşısına çıkmaya ve yıldırmaya devam edecek. Rada’nın Paridi’ye rağmen oyunlarını sürdürüp sürdürmeyeceği sorusu 297. Bölümde yanıt bulacak.

MASUM 297. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Masum 297. Bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Rada’nın hamilelik haberi konağa bomba gibi düşecek. Paridi ise Rada’ya karşı ezik olmamak için elinden geleni yapacak.

MASUM 13 OCAK 2021 ÇARŞAMBA FRAGMANI

Masum 13 Ocak 2021 Çarşamba fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Yeni bölümü heyecanla beklenen dizinin 297. Bölümü dizi severleri ekran başına kilitlemeyi başaracak.