Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Masum Hint dizisinin 346. Bölümü kaldığı yerden devam edecek. Masum 3 Mart Çarşamba özeti fragmanı olan Masum 346. Bölüm yeni bölüm fragmanı tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin yeni kötü karakteri Gora oldu. Kokila’dan geçmişin intikamını almak için bir anda ortaya çıkan Gora, Modi ailesine sızmak için yeni planlar yapacak. Kokila ile kapanmamış bir hesabı olan Gora, bu hesabı kapatmak için harekete geçecek. Önce Kokila’nın ve Modi ailesinin güvenini kazanan, daha sonra Modi konağına yerleşmek için her yolu deneyen Gora, bunların ardından planını uygulamaya koyacak. Masum Hint dizisinin 346. Bölümünde Mira ile Gora’nın torununun evlenmesi için bir fikir ortaya atılacak. Kokila ve Gopi bu fikre sıcak bakarken, Gora’da torununu çağıracak ve bir buluşma organize edecek. Mira ise bu gelişmeyi Vidya’dan duyacak. Motosiklet ile konağa dalan Mira, herkesi korkutacak. Mira’nın Gora’ya cevabı ise 346. Bölümde izleyicilerle buluşacak.

Masum 3 Mart Çarşamba özeti fragmanı oku Kanal 7

Masum 3 Mart Çarşamba özeti fragmanı Kanal 7’nin ve Hint dizisinin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Kokila ile Gora’nın arasındaki gerginlik sona erecek. Mira ile Gora’nın torununu evlendirmek için iki taraf da harekete geçerken, Mira’nın bu konudaki tavrı yeni bölüme damga vuracak.

Masum 346. Yeni bölüm fragmanı özeti izle

Masum 346. Yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Modi konağında tam her şey yolunda gitmeye başladı derken, yine büyük sorunlar ortaya çıkacak. Dizide bu kez kötülükleri Gora planlayacak. Gora’nın Modi ailesini nasıl karıştıracağı yeni bölümlerde belli olacak.