Masum 304. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm 20 Ocak 2021 Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hint dizisinin 304. Bölümünde Gopi, Rada’nın yaptıklarına daha fazla tahammül edemeyecek ve ailesini onun kötülüklerden korumaya çalışacak. Rada’ya büyük bir ders veren Gopi, Modi ailesinin de takdirini kazanacak. Hetal ise Kokila ile konuşacak ve ondan Gopi’ye bir şans daha vermesini isteyecek. İkilinin konuşmalarını dinleyen Rada ise Gopi’ye yeni bir şans verilmemesi için yeni planlarını devreye sokacak. Kokila’nın Gopi’yi affedip affetmeyeceği sorusu 304. Bölümde yanıt bulacak.

Masum 304. Bölüm fragmanı özeti izle yeni bölüm

Masum 304. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 304. Bölümünde Hetal, Kokila ile Gopi’nin barışmasını ve eski uyumlu günlerine dönmesini isteyecek. Rada ise bu duruma engel olmaya çalışacak. Kokila ve Gopi’nin arasının düzelip düzelmeyeceği ise 304. Bölümde belli olacak.

Masum 20 Ocak 2021 Çarşamba fragmanı özeti izle

Masum 20 Ocak 2021 Çarşamba fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı dizi severlerle buluştu. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Rada’nın kötülükleri Gopi’yi canından bezdirecek ve Gopi ona dersini verecek. Hint yapımının yeni bölümü Çarşamba günü saat 16.20’de Kanal 7’de ekranlara gelecek.