Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri kaldığı yerden devam ediyor. Masum 304. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 20 Ocak 2021 Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 304. Bölümünde Gopi, Rada’nın kötülüklerine kayıtsız kalmayacak ve Modi ailesini onun planlarından korumak için ona bir ders vermek isteyecek. Kokila dahil herkesin takdirini kazanacak. Hetal ise Kokila ile konuşacak ve Gopi’yle barışmasını isteyecek. Hetal ve Kokila’yı gizlice dinleyen Rada, bu durumda kendisinin çok zorlanacağını ve Modi evinde huzurunun tamamen kaçacağını düşünüp yeni planlar yapmaya başlayacak. Mira’nın dans gösterisinin olduğu sırada onun yaralanmasını sağlayan Rada, aynı zamanda sınav tarihlerinin yazılı olduğu kağıtları da karıştırıp Mira’nın zor bir durumda kalmasını sağlayacak. Gopi ise Rada’nın yaptıklarını fark edip onu cezalandırmak isteyecek. Yere bardak atıp kıracak ve kırık cam parçalarının üzerinde Rada’yı yürütmek için kolundan tutup camların olduğu yere götürecek. Paridi de Gopi’ye yardım ederken, Rada ağlayıp onları engellemeye çalışacak.

Masum 304. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle

Masum 304. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti Kanal 7’nin sayfalarından paylaşıma sunuldu. Dizinin 304. Bölümünde Hetal, Gopi için devreye girecek. Kokila ile konuşan Hetal, ondan Gopi’ye bir şans daha vermesini, Gopi’nin her şeyi Modi ailesi için yaptığını dile getirecek. Kokila’nın Hetal’e cevabı ise 304. Bölümde ortaya çıkacak.

Masum 20 Ocak 2021 Çarşamba özeti fragmanı son bölüm

Masum 20 Ocak 2021 Çarşamba özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Masum Hint dizisinin yeni bölümünde Rada, yaptığı kötülüklerin karşılığını almaya başlayacak. Modi evinde herkesi canından bezdiren Rada, bu kez de çocuklara kötülük yapmaya başlayacak. Mira’nın dans yarışmasında sahneye çıktığı sırada onun yaralanmasını sağlayacak.