Masum 305. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 21 Ocak 2021 Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 305. Bölümünde Kokila, Gopi’ye yaptıklarının yanlış olduğunu anlayacak ve onunla barışma kararı alacak. Modi ailesinin huzurunu kaçırmak isteyen Rada ise Mira’ya zarar verip daha sonra bunu itiraf etmek zorunda kalacak. Gopi, kızının başına gelenlerden dolayı çok üzülecek ancak Rada’ya bir ders verilmesini sağlayacak. Zorda kalan Rada yaptıklarını anlatacak. Kokila ise Rada’nın söyledikleri karşısında büyük şaşkınlık yaşayacak ve öfkelenecek. Paridi ise Rada’nın aksine Modi ailesinin kalbini kazanmaya başlayacak. Paridi’ye karşı önyargıları olan Kokila bile Paridi’ye daha yakın davranacak. Bu gelişmelerin kendisi için zararlı olacağını düşünen Rada ise yeni bir planla ailenin huzurunu kaçırmaya çalışacak.

Masum 305. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle

Masum 305. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti ekranlara geldi. Masum dizisinin 305. Bölümünde Rada’nın Mira’ya yaptıkları herkese çok öfkelendirecek. Kokila, bir çocuk üzerinden intikam alınmasını kabullenmeyecek. Paridi ise Modi ailesinin sevgisini kazanacak. Paridi’ye karşı iyice bilenen Rada yeni bir planla harekete geçecek.

Masum 21 Ocak 2021 Perşembe fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 21 Ocak 2021 Perşembe fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin yeni bölümünde Paridi’yi bir sürpriz bekliyor. Eve gelen yeni ziyaretçinin Paridi ile ne ilgisi olduğu ve Paridi’nin bu kişiyle geçmişte neler yaşadığı Hint dizisinin yeni bölümünde ortaya çıkacak.