Masum 306. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 22 Ocak 2021 Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 306. Bölümünde, Paridi’nin eski erkek arkadaşı Vivan, Ahem ile birlikte iş yapma bahanesi ile Modi evine çıkıp gelecek. Onu bir anda karşısında gören Paridi ise çok şaşıracak. Vivan, Paridi’yi Jigar’dan uzak durması için uyaracak. Onun tehditleri yüzünden sıkıntı yaşayan Paridi ise Vivan’a olan öfkesini ortaya dökecek. Rada, Vivan ile Paridi arasındaki bağı hissedecek ve bunu kendi lehine kullanabileceğini düşünerek iz peşine düşecek. Rada’nın gözünü üzerinde hisseden Paridi ise önlem almaya başlayacak. Jigar, Paridi’ye karşı daha iyi davranmaya başlayacak. Bunu gören Rada ve Vivan, ikilinin arasını açmaya çalışacak. Rada’nın Paridi ve Vivan’ın geçmişteki sırrını ortaya çıkarıp çıkaramayacağı sorusu ise 306. Bölümde yanıt bulacak.

Masum 306. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle Kanal 7

Masum 306. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 306. Bölümünde Paridi’nin eski erkek arkadaşı, Modilerin iş ortağı olarak ailenin evine girecek. Jigar ile Paridi’nin birbirine gittikçe yaklaştığını fark eden Rada ise, Paridi ile Vivan arasındaki bağlantıyı ortaya çıkarmaya çalışacak.

Masum 22 Ocak 2021 Cuma fragmanı özeti izle

Masum 22 Ocak 2021 Cuma fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Modi ailesinin evine Paridi için dönen Vivan, onu sevmeyen birini neden sevdiğini anlamaya çalışacak. Paridi’ye aşkı devam eden Vivan, onu yeniden elde etmek için harekete geçecek.