Masum 309. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 25 Ocak 2021 Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin 309. Bölümünde Vivan amacına ulaşacak ve Paridi’yi kaçırmayı başaracak. Gopi ise hastaneden çıktıktan sonra Paridi’nin izini bulabilmek için bir plan yapacak. Vivan’ın suçlu olduğunu ortaya çıkarmak iseyen Gopi, bunun için Jigar’dan yardım talep edecek. Ahem ve Kokila’da Gopi’nin planına dahil olacak. Rada ve Vivan, Paridi’ye ulaşılamaması ve nerede olduğunun bilinmemesi için tüm güçlerini kullanacaklar. Modi ailesi bireyleri, gerçeklerin ortaya çıkması için bir süreliğine Vivan’dan yana taraf olacak. Gopi ise Paridi’nin tüm eşyalarını Vivan’a verecek ve ona ait hiçbir şeyin Modi evinde kalmamasını istediğini söyleyecek. Gopi’nin bu planının işe yarayıp yaramayacağı sorusu ise 309. Bölümde yanıt bulacak.

Masum 309. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle Kanal 7

Masum 309. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 309. Bölümünde Gopi, Vivan’ın suçlarını itiraf etmesi için bir plan yapacak ve onun yanındaymış, onu destekliyormuş gibi davranacak. Gopi’nin kurduğu bu tuzağa Vivan’ın düşüp düşmeyeceği ise 309. Bölümde belli olacak.

Masum 25 Ocak 2021 Pazartesi fragmanı son bölüm özeti izle

Masum 25 Ocak 2021 Pazartesi fragmanı son bölüm özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin son bölümü yine izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaracak. Hint yapımının yeni bölümünde Paridi’yi kurtarmaya çalışan Gopi’nin planı ekranlara gelecek.