Kanal 7 ekranlarında günlük yayınlanan Hint yapımlarından olan Masum dizisi 313. Bölümü ile Cuma günü saat 15.20’de yayında olacak. Masum 313. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 29 Ocak 2021 Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 313. Bölümünde Rada’nın bebeği dünyaya gelecek. Kokila ise onun bir süre annesi ile kalması gerektiğini söyleyecek. Evden ayrılmak istemeyen Rada, bebeği önemsiyormuş gibi davranacak. Rada’ya güvenmeyen Kokila ise bir bakıcı ile anlaşacak. Rada, Kokila’nın bakıcı planını öğrendikten sonra hemen yeni bir planla harekete geçecek. Bakıcı geldiğinde onu kendi tarafına çekmeye çalışan Rada, onunla konuşmanın yollarını arayacak. Bakıcıya Modi ailesinin kendisine zulmettiğini ve evden kaçmak istediğini dile getirecek ve yardımını isteyecek. Bakıcının Rada’ya inanıp yardım edip etmeyeceği sorusu ise Masum dizisinin 313. Bölümde yanıt bulacak.

Masum 313. Bölüm fragmanı özeti yeni bölüm izle Kanal 7

Masum 313. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin 313. Bölümünde Rada doğuracak ve bir süreliğine bebeğinin yanında kalmasına izin verilecek. Daha sonra ise eve yeni bir bakıcı gelecek. Sinsi planlar hazırlayan Rada, evden kaçmanın yollarını arayacak.

Masum 29 Ocak 2021 Cuma fragmanı son bölüm özeti izle

Masum 29 Ocak 2021 Cuma fragmanı son bölüm özeti ekranlardaki yerini aldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin son bölümünde Kinjal, ailesinin yanına gitmek isteyecek ancak Daval ona izin vermeyecek. Kinjal ile Daval arasındaki tartışmaya ise en çok sevinen isim Urmila olacak.