Masum 313. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 29 Ocak 2021 Cuma tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 313. Bölümünde Rada’nın bebeği doğacak. Kokila ise evin her tarafına kameralar yerleştirecek. Rada’nın odasına da kamera koyan Kokila, yanlış bir şey yapmaması konusunda onu uyaracak. Rada ise evden kaçmanın planlarını yapacak. Modi ailesinin evine, bebeğin bakımı için bir bakıcı kadın gelecek. Rada, kadının görebileceği bir yere, kendisinin evde zorla tutulduğunu ve bebeğinin kendisinden alınacağını yazacak. Kandırılan kadın ise Rada’ya yardım etmeye karar verecek ve onun evden kaçması için yardımcı olacak. Rada, bebeğini de alıp evden kaçmaya çalışacak. Rada’nın bu konuda başarılı olup olmayacağı 313. Bölümde ortaya çıkacak.

Masum 313. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 313. Bölüm fragmanı özeti olan 29 Ocak Cuma tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 313. Bölümünde Urmila, Kinjal ile Daval arasındaki gerilimi daha da köpürtecek ve Daval’in Kinjal’e tokat atmasını sağlayacak. Kinjal’in gözyaşlarına ise yeni bölüme damga vuracak.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle Cuma

Masum yeni bölüm fragmanı özeti Cuma tanıtımı ekranlardaki yerini aldı ve dizi severler ile buluştu. Dizinin son bölümünde Gopi, Amerika’ya gideceği ve Modi ailesinden ayrı kalacağı için üzgün olacak. Gopi, hislerini Ahem ile paylaşacak.