Masum 316. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 1 Şubat 2021 Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşılacak. Masum dizisinin 316. bölümünde Kokila, Raşi bebeği kurtarmaya çalışacak. Rada ise Kokila'dan intikam almak için ona eziyet etmeyi sürdürecek. Rada daha sonra bebeği nehre atmak isteyecek ancak Kokila buna engel olup bebeği kurtaracak. Ahem ise kaybolan Gopi'yi aramayı sürdürecek. Kendisi için edilen duaları duyan Gopi, suyun altında gözlerini açacak. Nehirde bulduğu demir bir kazıkla sudan çıkan Gopi, Modi ailesini ve Rada'yı şaşkınlığa uğratacak. Rada'nın yanına giden Gopi onu tokatlayıp yere düşürecek. Rada ise ablasına durmasını söyleyecek. Kimseyi duymayan Gopi Rada'ya demir kazığı saplayacak. Masum Hint dizisinde bu inanılmaz gelişmenin ardından 10 yıllık bir zaman atlaması meydana gelecek. Dizide 10 yıl ileri gidilecek. Gopi bu süre zarfında hapishanede olacak ve iyi halden dolayı hapisten erken çıkacak. Modi evine dönen Gopi, hiçbir şeyi eskisi gibi bulamayacak.

Masum 316. Bölüm fragmanı özeti izle son bölüm Kanal 7

Masum 316. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 316. Bölümünde Gopi, hapishanedeki kadınlara ailesinden söz edecek. Vidya'nın şımarık bir kız olduğunu, Mira'nın ise çok uysal olduğunu onlara anlatacak. Ancak gerçekler başka çıkacak.

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle 1 Şubat 2021 Pazartesi

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 1 Şubat 2021 Pazartesi tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin son bölümünde Mira, sarhoş olarak araç kullanmaktan dolayı polis tarafından yakalanacak. Vidya ise kardeşini bırakmaları için polisi ikna etmeye çalışacak. Daha sonra Gopi hapisten çıkacak ve polisin Mira'yı zorla götürdüğünü görecek. Mira'yı tanımayan Gopi, kızın ailesine üzülecek.