Kanal 7 ekranlarında günlük yayınlanan Hint dizisi Masum’un 343. Bölümü Pazar günü yayında olacak. Masum 343. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm fragmanı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 343. Bölümünde gerçekler ortaya çıkacak. Ahem yaralanacak ve eve doktor gelecek. Uyanmaması durumunda hastaneye götürmek zorunda kalacaklarını dile getirecek. Mira ise sıranın kimde olduğunu soracak. Daha sonra Ahem gözlerini açacak. Mira, Gopi’nin uğursuz olduğunu söyleyecek ve Kokila’dan tokadı yiyecek. Bu tokat da Mira’yı geri adım attırmayacak ve hakaret etmeye devam edecek. Masum 343. Bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin 343. Bölümünde Kokila, Gopi için her şeyi yapacağını, onu kimsenin üzemeyeceğini kaydedecek ve Ahem’in çarpılmasından da Mira’yı sorumlu tutacak. Mira ise bunu kabul etmeyecek ve babasına zarar vermeyi hiç düşünmediğini dile getirecek. Kokila, telleri Mira’nın tuttuğunu gördüğünü söyleyecek. O güne kadar evde olan tüm şaibeli işlerin Gopi’ye karşı olduğunu, evde Gopi’ye düşman olan kişinin ise sadece Mira olduğunu kaydedecek. Kokila daha sonra evdeki kameraları hatırlatacak ve Tolu ile Molu’dan görüntüleri getirmesini isteyecek. Tolu ve Molu ise kameraların bozuk olduğunu söyleyecek. Masum yeni bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıldı. Hint dizisinin yeni bölümünde Mira, olup bitenlerden dolayı Paridi’yi suçlayacak. Daha sonra Kokila kamerayı incelerken bir gölge görecek ve suçluyu yakında tespit edeceğini kaydedecek.

Masum 343. Bölüm fragmanı özeti izle

Masum 343. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı paylaşıldı. Dizinin 343. Bölümünde Jigar, Raşi’nin çantasında cam parçaları ile zehir şişesi görecek ve kitap bulacak. Daha sonra Gopi’ye büyük bir tuzak kurulacak. Garaj kapısı birden kilitlenecek ve içeri benzin dökülecek. Gopi, karşısında Raşi’yi görünce şok şaşıracak. Raşi ise ateşi benzine atacak ve Gopi’nin yanmasını izlemeye başlayacak.

Masum yeni bölüm fragmanı izle Kanal 7

Masum yeni bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Modi ailesi garajdan gelen sesleri duyup oraya yönelecek. Mira’nın elinde kibrit görünce Gopi’yi onun yaktığını düşünecekler. Mira ise Gopi’yi kurtarmak için garaja girecek ve Gopi’yi garajdaki araçla dışarıya çıkaracak. Kokila Mira’yı suçlamaya başlayınca Jigar gerçekleri anlatacak ve tüm bunları Raşi’nin yaptığını söyleyecek.