Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri her gün izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Hint dizisi Masum 344. Bölüm fragmanı özeti olan Masum 1 Mart Pazartesi özeti tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 344. Bölümünde Paridi, Rada ile aynı kanı taşıyan biri ile aynı evde kalmayacağını söyleyecek ve Jigar’dan bir seçim yapmasını isteyecek. Jigar ise böyle bir seçim yapmayacağını dile getirecek. Gopi de duruma müdahale edip Raşi’nin daha bir çocuk olduğunu söyleyecek. Gopi, Raşi’nin ilerleyen zamanlarda düzeleceğini de ekleyecek. Paridi ise Jigar’ı etkileyip Raşi’yi evden gönderme planına devam edecek. Bu sırada Raşi’nin nerede olduğunu merak edecekler ve kendisini odasına kilitlediğini fark edecekler. Masum dizisinin 344. Bölümünde Raşi kapıyı açacak ve Gopi’den özür dileyecek. Kendisini kurtarmak için Rada’yı öldürdüğünü bilmediğini dile getirip affetmesini isteyecek. Herkes Raşi’ye ilgi göstermeye başlayınca Paridi eşyalarını toplayıp gitmeye hazırlanacak. Paridi, 10 yıldır evdeki herkese hizmet ettiğini ancak Raşi ve Gopi için harcandığını kaydedecek. Paridi daha sonra Jigar’a verdiği sözleri hatırlatacak ancak beklediği cevabı alamayacak. Masum Hint dizisinin yeni bölümünde Urmila’nın evinde ise işler daha da karışacak. Tavandan sular aktığını gören Daval, ailesini su sızmayan odaya yerleştirecek. Urmila ve Kinjal aynı yatakta uyuyacak.

Masum 344. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 344. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin 344. Bölümünde Mira, Kokila’nın üzerine gitmeye devam edecek ve kendisine olan davranışlarından dolayı özür dilemesini isteyecek. Ahem ise Mira’yı susturmaya çalışacak. Kokila, Mira’nın haklı olduğunu dile getirip ondan özür dileyecek. Mira ise bundan sonra sadece kendisi ile ilgileneceğini, Raşi’nin yemeğini bile hazırlamayacağını söyleyecek. Ahem bu duruma sinirlenecek ancak Kokila, bu şartları kabul edecek.

Masum 1 Mart Pazartesi özeti fragmanı izle

Masum Hint dizisi 1 Mart Pazartesi özeti fragmanı olan yeni bölüm tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde gizemli bir maskeli ortaya çıkacak. Jigar ve Paridi arasındaki buzlar ise eriyecek. Dizinin 344. Bölümünde Raşi hasta olacak ve eve doktor gelecek.