Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 46. Bölüm fragmanı yayına girdi. Kanal 7 ekranlarının çok izlenen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizisinde çok önemli gelişmeler var. Masum’un yeni bölümünde Kinjal’in büyük sırrı ortaya çıkacak ve nişan bozulacak. Ahem ise bebeğin babasını öğrenmek için her yolu deneyecek. Gopi’nin Ahem’e gerçekleri anlatıp anlatmayacağı 46. Bölümde ortaya çıkacak. Masum dizisinde işler daha karışacak. Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 7 Mayıs 2020 Perşembe fragmanı dizi severler ile buluştu. Masumiyetin hırsla harmanlandığı dizi Kanal 7 ekranlarında her gün saat 16.10’da izleyici ile buluşmaya devam edecek. Masum fragman ve yayın detayları ortaya çıktı.

MASUM 46. BÖLÜM FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 46. Bölüm fragmanı yayına girdi. Masum’un yeni bölümünde herkes Kinjal’in hamile olduğunu öğrenecek ve evde yer yerinden oynayacak. Büyük bir ihanete uğrayan Eleş nişanı bozacak. Herkesin içinde küçük düşen Kinjal ise gözyaşlarına boğulacak. Ahem Kinjal’le konuşmak için odasına gidecek ve onun telefonda başka biriyle konuştuğunu duyunca çok öfkelenecek.

MASUM 7 MAYIS 2020 PERŞEMBE FRAGMANI YAYINDA

Masum dizisinin son bölüm fragmanı olan Masum 7 Mayıs 2020 Perşembe fragmanı yayınlandı. Masum’un son bölümünde Ahem Kinjal’e tokat atmak üzereyken Gopi araya girecek ve engel olacak. Kokila ise Gopi’ye Ahem’in bebeğinin babasının adını söylememesini tembih edecek. Ancak Ahem bu konuşmaları duyacak ve Gopi’ye bebeğin babasının adını soracak.