Kanal 7 Hint dizileri ara vermeden devam ediyor. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 67. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yayınlanan son bölümünde büyükanne sandığı neden Rashi’ye verdiğini Kokila’ya açıklamıştı. Gopi ile Ahem arasındaki evlilik hakkında yorum yapan büyükanne, bu evliliğin koptuğunu dile getirmişti. Kokila ise gelini olan Gopi’yi kendisi gibi yetiştirdiğini söyleyip annesine kızmaya devam etmişti. Büyükanne, ev idaresinde başarılı olmanın, evlilikte başarılı olmayı gerektirmediğini söylemişti. Evlilik hakkında nasihatler veren büyükanne, Gopi’nin iyi bir kız ve ideal bir gelin olduğunu söylemiş, ancak Ahem ile arasında sevgi olmadığını kaydetmişti. Bu yüzden sandığın sahibinin Rashi olduğunu söyleyen büyükanne, Kokila’yı çok şaşırtmıştı. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 28 Mayıs 2020 Perşembe fragmanı özeti ekranlara geldi. Masum dizisine dair detaylar ortaya çıktı.

MASUM 67. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 67. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı Masum dizisi 67. Bölümü ile Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak.

MASUM 28 MAYIS PERŞEMBE ÖZETİ FRAGMANI YAYINLANDI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 28 Mayıs Perşembe özeti fragmanı yayınlandı. Birbirlerinden tamamen farklı karakterde olan 2 kuzenin hikayesinde yine ilgiyle takip edilen bir bölüm ekranlara gelecek. Masum dizisi her gün 16.10’da yayınlanmaya devam ediyor.