Ekranların en çok izlenen Hint dizilerinden Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 73. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Masum’un yayınlanacak son bölümünde konakta işler karışacak. Rashi tüm yaptıklarından sonra bir cezayla karşı karşıya kalacak. Urmila Rashi’nin alacağı cezanın sessizlik cezası olmasını isteyecek. Kokila ise Rashi’nin sessiz kalamayacağını söyleyecek ve daha sonra onu telefonla konuşurken yakalayacak. Sürekli telefonla konuşan Rashi’yi eleştiren Kokila, onun aile büyüklerine karşı olan saygısız davranışlarından da söz edip artık değişmesi gerektiğine vurgu yapacak. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 3 Haziran fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan dizi geçtiğimiz aylarda başlamış ve çok sevilmişti. Masum dizisinin tanıtım ve yayın detayları ortaya çıktı.

MASUM 73. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti ve fragmanı olan Masum 73. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Yeni bölümde Gopi, konakta yerlerin kaygan olduğunu bilmeden yürürken ayağı kayıp düşecek ve kafasını kapının kenarına çarpacak. Konaktakiler bu kaza karşısında paniğe kapılırken Rashi ise yine bir planını devreye sokacak.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM 3 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Masum 3 Haziran fragmanı özeti yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin bulunduğu Masum dizisinde karakterleri tamamen farklı 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin öyküsü ekranlara taşınıyor.