Hint dizilerinin ülkemizde önemli bir hayran kitlesi var. Kanal 7 ekranlarında geçtiğimiz aylarda başlayan ve kısa sürede çok izlenen diziler arasına giren Masum dizisi bu dizilerden biri oldu. Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 74. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Gopi Ahem’e çay götürecek ancak Rashi’nin planı yine Gopi’yi zor duruma düşürecek. Gopi yaklaştıkça hapşırması çoğalan Ahem, Gopi’nin üzerine gereğinden fazla koku sıktığını söyleyerek Gopi’yi azarlayacak. Rashi ise olan biteni uzaktan izleyip yine yaptığı kötülükten dolayı mutlu olacak. Kokila bu duruma anlam veremezken, Ahem kendi odasına çıkacak. Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 4 Haziran fragmanı ve özeti yayına girdi. Masum dizisinin merak edilen ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM 74. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Zıt karakterdeki iki kuzenin öyküsünün ekrana taşındığı Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 74. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Masum dizisinin 74. Bölümünde Urmila ile Rashi yine ortalığı karıştıracak. Rashi Gopi’ye kötülük yapmayı sürdürürken, Urmila ise Daval’a problemli tavsiyelerde bulunacak. Kokila ise her ikisini de yakından takip etmeyi sürdürecek.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM 4 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Masumiyetin hırsla harmanlandığı bir Hint dizisi olan Masum dizisinin son bölüm fragmanı özeti olan Masum 4 Haziran Perşembe fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Gopi, Ahem’in gözüne girmek için yeni bir şeyler yapmak isterken, olaya Rashi’nin dahil olması ile yine zor durumda kalacak. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrol oynadığı dizi Kanal 7 ekranlarında her gün yayınını sürüdürüyor.