Türkiye’de büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle takip ettiği Hint yapımlarından Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 80. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Rashi kendisine çay getiren Jigar’ı tersleyecek. Jigar ise bu duruma çok üzülecek. Rashi, Gopi’nin Ahem’in yatağında yattığını öğrenip annesini arayacak ve Ahem’in Gopi’ye yine çok kızacağını söyleyecek. Urmila ise bu anlara şahit olmak için Ahem Gopi’yi azarlarken Rashi’nin kendisini aramasını isteyecek. Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 10 Haziran fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrol oynadığı dizinin yeni bölümleri her gün saat 16.10’da yayınlanmaya devam ediyor.

MASUM 80. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Masum dizisinin son bölüm özeti fragmanı olan Masum 80. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Karakterleri tamamen farklı olan Gopi ve Rashi adlı 2 kuzenin öyküsü Modi ailesinin evinde devam ediyor.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM 10 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisinin 10 Haziran fragmanı ve özeti olan Masum yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyiciye hissettirecek olan dizide okuması yazması olmayan ve saf olan Gopi’nin maceraları ekrana geliyor.