Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint yapımlarından Masum dizisinin son bölüm özeti fragmanı olan Masum 81. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Gopi Hetal’ın yanına gidecek ve evlilik yıldönümü hakkında bilgi alacak. Kokila için özel bir şey yapmak istediğini söyleyen Gopi, Hetal’in de destek vermesi üzerine, aklında bir şey olmadığını ama bu konuda düşüneceğini söyleyecek. Rashi ise Kokila’yı mutlu etmek ve kendisiyle uğraşmasını önlemek için bir sürpriz hazırlığına girecek. Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 11 Haziran fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7’nin sevilen dizisi her gün saat 16.10’da dizi severlerle buluşuyor.

MASUM 81. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 81. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin yeni bölümünde Hetal ile Kokila Rashi hakkında konuşacak ve Kokila, Rashi’nin neler yaptığını öğrenmek isteyen Hetal’a, cevap almak için Rashi’ye sorması gerektiğini söyleyecek.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM 11 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen yapımlarından Masum dizisi 11 Haziran fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Rashi annesiyle konuşurken konaktakilerden dert yanacak. Urmila ise kızıyla uğraşanların kızıyla uğraşacağını söyleyecek. Masum dizisi yine heyecanlı bir bölümü ile ekranlarda yer alacak.