Kanal 7 televizyon kanalında günlük olarak yayınlanan ve büyük bir heyecanla takip edilen Masum dizisi 91. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı tanıtımı yayına girdi. Masum’un 91. Bölümünde Ahem Gopi’den ev işlerini bırakmasını, sadece dersleri ile ilgilenmesini isteyecek. Bu isteği uygulayan Gopi’ye ise Kokila çok kırılacak. Gopi zaten Ahem’e yakın olmaya alışık olmadığından dolayı bu sözlere çok şaşıracak. Ahem ve Gopi arasında olanlar yeni bölümde izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Gopi ayrıca Kokila’nın gönlünü almak için büyük çaba sarf edecek ancak Kokila onu her seferinde tersleyecek. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 21 Haziran 2020 Pazar fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Kanal 7’nin sevilen dizisinin yeni bölümü Pazar günü saat 16.10’da başlayacak.

MASUM 91. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip olan yapımı Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 91. Bölüm özeti fragmanı paylaşıma sunuldu. Masum’un 91. Bölümünde Ahem Gopi’ye derslerinin nasıl gittiğini soracak, Gopi ise ev işleri yüzünden derslerine yeterince vakit ayıramadığını söyleyecek. Bunun üzerine Ahem, ev işlerini bırakmasını, sadece derslerine adapte olmasını isteyecek. Kokila ise bu durumdan oldukça rahatsız olacak ve ev işlerini bırakan Gopi’ye kırılacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 21 HAZİRAN PAZAR FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi 21 Haziran fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Masum’un son bölümünde Gopi Kokila’nın güvenini kaybedecek ve yalnız kalacak. Ne yaparsa yapsın Kokila’ya kendini bir türlü affettirmeyecek. Ahem ise Gopi’ye ödevlerinde yardım etmeye başlayacak. Ahem’le yakınlaşan Gopi’nin dikkati dağılacak. Masum’un yeni bölümü Pazar günü 16.10’da izleyicilerle buluşacak.