Masum 92. Bölüm özeti fragmanı olan Masum 22 Haziran son bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin 92. Bölümünde Hetal, Kokila ile konuşacak ve ona Daval’a borç verilen paranın geri alınmasının doğru olmayacağını söyleyecek ve buna gerekçe olarak da Daval’ın maddi durumunu gösterecek. Kokila ise Hetal’ı susturarak buna itiraz edecek. Parayı almak zorunda olduğunu söyleyen Kokila, aksi durumda Daval’ın gururunun incinebileceğini söyleyecek. Damatları olan Daval’ın kendisine saygısı olan biri olduğunu söyleyen Kokila, sebebi ne olursa olsun Daval’ın ahlaki değerlerini yaralayacak bir şeye izin vermeyeceğini dile getirecek. Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 22 Haziran Pazartesi fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7’nin sevilen Hint yapımı Pazartesi günü saat 16.10’da izleyicilerle buluşacak.

MASUM 92. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 92. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Kokila, Daval’ın onurunu yaralamadan parayı geri alma konusunda uzun uzun düşündüğünü bir çözüm ürettiğini söyleyecek. Kokila, doğru olanın parayı geri almamak olduğunu Hetal’e söylerken bu konuşmayı Urmila duyup büyük bir sevinç yaşayacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 22 HAZİRAN PAZARTESİ FRAGMANI ÖZETİ

Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 22 Haziran Pazartesi fragmanı özeti yayınlandı. Masum’un 92. Bölümünde Urmila hemen Rashi’yi bulup planlarının işlediğini ve Kokila’nın parayı almaktan vazgeçtiğini söyleyecek. Rashi ise annesine sessiz sevinmesi gerektiğini, aksi durumda her şeyin ortaya çıkabileceğini hatırlatacak.