Kanal 7 ekranlarının çok izlenen Hint yapımlarından Masum 97. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Masum’un 97. Bölümünde Jigar, Rashi’yle konuşacak. Rashi’ye kendisiyle sürekli tartıştığını hatırlatan Jigar, diğer yandan da en sevdiği tatlıyı yaptığını söyleyecek. Rahatsız olduğu bir konu varsa anlatması gerektiğini söyleyen Jigar, evlilikten bu yana 1 yıl geçtiğini, artık Rashi’yi tanıdığını söyleyecek. Rashi ise hiçbir şey olmadığını söyleyecek. Jigar, olan biteni kendisinden saklamamasını söyleyecek, Rashi ise evdeki işlerin arttığını, evde hizmetçi de olmadığını söyleyip başka bir durum olmadığını dile getirecek. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 27 Haziran 2020 Cumartesi özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum dizisi Cumartesi günü saat 16.10’da Kanal 7 ekranlarında son bölümü ile yer alacak.

MASUM 97. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum 97. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrol oynadığı dizinin yeni bölümünde izleyenleri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak. Kanal 7’nin sevilen Hindistan yapımı dizisi günlük olarak yayınlanmaya devam ediyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 27 HAZİRAN CUMARTESİ ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 27 Haziran Cumartesi özeti fragmanı yayına girdi. Birbirine tamamen zıt karakterde 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin hikayesi Modi ailesinin evinde devam ediyor.