Kanal 7 ekranlarının çok sevilen Hint dizileri arasında yerini alan ve ilgiyle takip edilen Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 63. Bölüm fragmanı dizi severler ile buluştu. Dizinin yeni bölümünde sandığın peşinde olan Rashi ve Urmila’dan büyükanneye karşı yeni bir hamle gelecek. Kokila ise her zamanki gibi devreye girecek. Birbirlerine tamamen zıt karakterde olan Gopi ile Rashi’nin hikayesinde yine önemli bir bölüm dizi severlerin beğenisine sunulacak. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrol oynadığı, Bhagwan Yadav, Pawan Kumar isimlerinin yönetmen koltuğunda oturduğu dizi Kanal 7 ekranlarında saat 16.10’da yayınını sürdürüyor. Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 24 Mayıs Pazar fragmanı ekranlara geldi.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI – MASUM 63. BÖLÜM FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 63. Bölüm fragmanı dizi severler ile buluştu. Masum’un yeni bölümünde Rashi’nin sandık hevesi devam edecek. Sandığın içindekilere ulaşmak için gözünü karartan Rashi’den büyükanneye şok bir hamle gelecek. Kokila ise Rashi’nin yaptıklarını takip edecek.

MASUM DİZİSİ SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ YAYINDA

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 24 Mayıs Pazar fragmanı yayınlandı. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan dizi Hindistan’da yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kırdı. Ülkemizde geçtiğimiz aylarda İkimizin Yerine Hint dizisinin finali ile başlayan Masum dizisinde heyecan sürüyor.