Kanal 7 ekranlarının Hint dizileri yeni bölümleri günlük olarak yayınlanmaya ve ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 110. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Masum’un son bölümünde Rashi geri dönmek için tüm yolları denemeye devam edecek. Jigar’ın çalıştığı yere giden Rashi, Jigar ile konuşup ikna etmek için büyük çaba gösterecek. Kokila ise Rashi’yi kolundan tutup yine kapı dışarı edecek. Modi ailesinin konağına kocasıyla birlikte gelip yerleşen Kinjal ise ortalığı karıştıracak. Konakta saat krizi çıkacak ve Daval suçlu pozisyonuna düşecek. Masum son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 10 Temmuz Cuma fragmanı özeti yayına girdi.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 10 TEMMUZ CUMA FRAGMANI ÖZETİ

Masum 10 Temmuz Cuma fragmanı özeti olan Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı Hindistan yapımı dizi Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanmaya devam ediyor.

MASUM 110. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU

Masum dizisi 110. Bölüm fragmanı özeti olan Masum son bölüm özeti tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masumiyetin hırsla harmanlandığı dizi sloganı ile ekranlara gelen yapımda karakterleri birbirinden farklı olan Gopi ile Rashi adlı 2 kuzenin hikayesi konu ediliyor.